Varmt välkommen till Ka-KaBoo! 

Hej!! Jag heter Victoria och det är jag som målar och skapar allt här. Jag tycker om att ge bort presenter och inreda med sådant som inte alla andra har, som är unika och personliga. Är du likadan? Då har du kommit rätt! Här finns de unika och personliga presenterna till dop, namngivning och födelsedag som är lika uppskattde att ge som att få.

Våra produkter är handtillverkade från början till slut  och görs i liten upplaga där varje produkt blir unik. Många av våra produkter kan du som kund bestämma och utforma hur just du vill att just din produkt ska se ut - handgjord med kärlek från oss till dig!

Jag driver Ka-KaBoo design vid sidan av mitt ordinarie arbete och jobbar främst kvällar & helger med att skapa, måla och  sy. Därför är det lättast att få kontakt med mig via mail då du har frågor :)

Detta innebär även att jag har en begränsning i hur mycket beställningar jag tar emot och framför allt då vi närmar oss jul . Så vill du vara säker på att få din unika produkt till jul/önskat datum var gärna ute i god tid med din beställning.


Det går fortare än man tror så snart är det jul! Så vill du vara säker på att kunna få din beställning innan julafton är det dax att göra sin beställning :)